نرم افزار گوشي
استدلال ديگر برد ديوار به كار گيري از تكنولوژي تلفن همراه ميباشد.
درحال حاضر دو نوع استعمال از تكنولوژي تلفن همراه داريم:
۱- سايت گوشي
طراحي اپليكيشن
در قبل بخشي به اسم وبسايت گوشي در وبسايت ها ساخت مي كردند كهاين قسمت مستقل از سايت مهم بود و آدرسي مانند mobile.domain.com و يا اين كه domain.com/mobile را براي آن گزينش مي كردند كهاين تكنولوژي ديگر سابق شدهاست البته هنوز بعضا از وبسايت هاي اهل ايران از آن استعمال مي نمايند.
با ابتكار عمل نحوه پباده سازي برخورد گراي وبسايت، فقط يك ورژن از تارنما ساختوساز ميگردد و ورژن تلفن همراه و دسكتاپ آن يكي از ميباشد.
وب سايت ديوار از اين تكنولوژي درحال حاضر به كار گيري مي نمايد يعني شما با وارد كردن يك نشاني در رايانه و يا اين كه دستگاه گوشي خويش، ساخت وب سايت با اعتنا به رزولوشن شيت اكران دستگاه شما عوض ميشود.
۲- نرم افزار گوشي
دو نوع نرم افزار گوشي داريم:
۲-۱- اپليكشن گوشي غير تعاملي
درين اپليكشن گوشي، مخاطب با نصب نرم افزار فقط قوي به اخذ داده ها ميباشد و كاركشته به ارسال داده ها از روش اپ وجود ندارد.
۲-۲- اپليكشن تلفن همراه تعاملي
درين برنامه گوشي، مخاطب هم ميتواند داده ها از وب اخذ نمايد و هم ميتواند داده ها به وب ارسال نمايد.
اين سبك از سبك قبل بسيار توسعه يافته خيس ميباشد و نرمافزار گوشي ديوار از اين نوع ميباشد.
برندهاي پهناور براي به كار گيري از تكنولوژي تلفن همراه از هر دو سيستم وبسايت تلفن همراه و نرم افزار گوشي به طور هم زمان به كار گيري مي نمايند و اپ هاي ارائه گرديده به وسيله آنها تعاملي و همينطور براي سيستم استدلال هاي متعدد تلفن همراه مانند اندرويد، iOS و ويندوز گوشي ميباشد.
انگيزه پيروزي نرمافزار ديوار – استدلال سوم
ادله سوم برد ديوار عدم نياز به عضويت براي درج و دستكاري اطلاع رساني ميباشد.
ولي اين استدلال، عامل بسيار مهمي هم وجود ندارد زيرا در بخش اعظمي سايت هاي نيازمندي ديگر هم قابليت و امكان درج و دستكاري اطلاع رساني سواي عضويت جان دار ميباشد.
برچسب: طراحي اپليكيشن،