اپليكشن خوب چه ويژگي هايي دارااست؟
طراحي اپليكيشن در مقالهها قبل درباره با زبان هاي برنامه نويسي اندرويد توضيحاتي را ارائه كرده و به معرفي آنان پرداختيم. درين مقاله در حيث داريم تا ترفند ها يا نكته هاي طلايي و مهمي را در خصوص ايجاد رابط كاربري، انتخاب رنگ، چينش دكمه ها و ... در طراحي اپليكيشن اندرويد معرفي كنيم.
امروزه با گسترده شدن تكنيك هاي بازاريابي ديجيتال يا همان ديجيتال ماركتينگ اكثري از برندها در راستاي پيشي دريافت كردن از رقباي خود در مسئله تبليغات، به سمت طراحي اپليكيشن منحصر به فرد مي روند. دراين ميان فقط داشتن اپليكيشن براي يك برند مهم نيست، داشتن يك اپليكيشن خوب و مالامال مخاطب حائز اهميت مي باشد. در حال حاضر سوال اينجاست
در بخش بعدي اين نوشتهيعلمي مي خواهيم نكاتي را بيان كنيم تا يك صاحب برند بداند اپليكيشن اندرويد خوب چه ويژگي هايي دارد و يك طراح اپليكيشن بداند براي طراحي يك اپليكيشن اندوريد خوب بايد چه نكاتي را رعايت كند.
تعدادي نكته در طراحي UI اپليكيشن اندرويد
ويژگي هاي يك اپليكيشن اندرويد خوبدر حالتي كه يك طراح اپليكيشن حرفه اي و متخصص باشيد در مرحله نخست براي اينكه بتوانيد بهترين كار خود را در زمينه طراحي اپليكيشن ارائه كنيد، بايد خودتان را به جاي كاربر بگذاريد و از نگاه او اپ خود را بازبيني كرده و نقاط ضعف و قوت آن را بازنگري فرمائيد. به بعضي از نكته هاي مهم در طراحي اپليكيشن خوب و كاربر پسند كه در ذيل به آنها اشاره خواهيم كرد توجه نماييد:
وجود تعامل في مابين اپليكيشن و كاربراولين نكته براي طراحي يك اپليكيشن اندرويد خوب اين است كه چهره ظاهري اپ با هدفي كه براي آن طراحي شده تناسب داشته باشد. به عبارتي ديگر كاربر با گاز با مشاهده ظاهر اپليكيشن بداند اين اپ براي چه كاري طراحي شده و با آن ارتباط برقرار كند. همچنين توليد شرايطي براي كاربر كه عمل با اپ براي او پيچيده نباشد يكي از ديگر از نكات حائز اهميت در طراحي اپليكيشن اندرويد مي باشد. پيچيدگي و سردرگمي در اپ مهم ترين دليل براي از دست دادن كاربران است.
جذابيت طراحي رابط كاربرياعتنا به زيبايي، سادگي، نزديك بودن به هدف و بهينه سازي دكمه ها (آِيكن ها) قادر است در طراحي يك رابط كاري خوب و كاربر پسند تاثير بسزايي داشته باشد. دقت نمائيد هر چقدر طراحي داخلي صفحات اپليكيشن معمولي تر باشد، موجب مي گردد تا كاربر زودتر به سمت آيكن هدف خود برود و به عبارتي ديگر كمتر مبتلا سردرگمي شود.
حجم مناسب مطالبكارايي كنيد با كوتاه ترين جملات مراد خود را به مخاطب برسانيد. در شرايطي كه طراح اپليكيشن ميباشيد سعي نمائيد براي معرفي آيكن ها و پايين منو هاي خود كلمه ها و جملات بسيار كوتاه و مفيدي به فعاليت ببريد و درصورتيكه صاحب كسب و كار مي باشيد كارايي كنيد در كاغذ هايي كه به معرفي جنس يا خدمات خود ميپردازيد، ذهن مخاطب را با جملات بلند و ثقيل مشغول نكنيد.
از همه مهم تر از لحاظ فني هر چقدر اپليكيشن شما داراي حجم بيشتري از مطالب باشد از سرعت آن كاسته مي شود، همچنين حجم اپ نيز بيش تر ميشود. حتما بر اين نكته وافقيد كه كاربران هميشه در پي اپليكيشن هاي كم حجم تر مي روند.
به كارگيري مناسب از رنگهاتعيين تم رنگي اپليكيشن يكي مهمترين نكات طراحي اپليكيشن هست. به اولين چيزي كه مخاطب با آن ارتباط چشمي برقرار مي كند، تم رنگي اپليكيشن مي باشد. رنگ مرتبط با برند شما مي تواند شعار كسب و عمل شمارا در اپليكيشن تان ياداور شود.
انتخاب تم هاي رنگي تيره، خوانا نبودن مطالب، نا مربوط بودن تم اپليكيشن به رنگ لوگو و ... از جمله مواردي است كه ميتواند موجب ارائه يك اپليكيشن غير حرفه اي از سمت طراح باشد. تضاد رنگها به حدي اهميت داراست كه طولاني تر شركتهاي بزرگ فهميده، متخصص روانشناس و گرافيك براي گزينش رنگهاي قسمتهاي گوناگون را استخدام مي كنند.
توجه كنيد رنگ بندي اپليكيشن را به نحوي انتخاب فرماييد كه خوانايي مطالب تان محافظت شود.
طراحي UI اپليكيشن اندرويد
به كارگيري از تصاوير كيفيت بالا در اپليكيشنهمان طور كه در مقالات آموزشي مربوط به سئو بيان كرديم، يك تصوير خوب 70 درصد اضافه از يك نوشته خوب در ذهن مخاطب باقي ميماند. پس تلاش نماييد درطراحي اپليكيشن اندرويد و لود محتوا در آن استفاده از تصاوير باكيفيت و مخصوصا تمام صفحه را فراموش نكنيد.
نوشتهيعلمي مرتبط: وب اپليكيشن (PWA) چيست؟
خلاقيت در طراحي و انتخاب رنگ
برچسب: طراحي اپليكيشن،