مرجع مقالات رسمي اپليكيشن مرجع مقالات رسمي اپليكيشن .

مرجع مقالات رسمي اپليكيشن

اشكال نرم افزار اندرويد و iOS


برنامه نويسي اندرويد يكي‌از لبريز درآمدترين شاخه‌هاي برنامه نويسي محسوب مي‌شود. طرز‌هاي مختلفي براي كسب درآمد از اپليكيشن‌هاي اندوريدي وجود دارد كه درين نوشته‌ي‌علمي به گشوده نگري آنان مي پردازيم. انگيزه بشر امروزي از اكثر اوقات كارهايي كه براي ديگر اشخاص انجام مي دهد، كسب درآ ... طراحي اپليكيشن
انگيزه آدم امروزي از اكثر تايم ها كارهايي كه براي ساير اشخاص انجام ميدهد، كسب درآمد و گذراندن زندگي از طريق آن ميباشد. اكثري از اشخاصي هم كه به برنامه نويسي درگير ميباشند، هدفي شبيه دارا هستند. در دنياي برنامه نويسي اندرويد هم چنين موضوعي به صورت كامل راست گو ميباشد و برنامه نويسان اين رشته از طريق‌هاي متعدد اقدام به درآمد زايي ميكنند.
طراحي اپليكيشن
در پيشين يكي‌از نحوه‌هاي كسب درآمد از برنامه نويسي اندرويد (حتي‌د‌ر گزينه اپليكيشن‌ها) فروش مستقيم آنان بود. يعني به‌اين رخ كه برنامه نويس يا اين كه كمپاني آفريننده محتوا، اپليكيشني را مهيا كرده و بعد از آن از طريق فروش آن به يوزرها، درآمدي به دست مي آورد. ولي اينك شيوه‌هاي بسيار ديگري هم به‌اين قضيه بيش خيس گرديده‌اند و برنامه نويسان از طريق آن ها هم مي توانند اقدام به كسب درآمد نمايند. ديدني ميباشد بدانيد كه برخي از اين شيوه‌ها عملا زياد به ديده به كار گيري كننده نمي‌آيد و در واقع وي ميپندارد كه برنامه‌اي كه در هم اكنون به كار گيري از آن ميباشد، به صورت رايگان عرضه گرديده در حالي كه اينگونه نيست. يار ليداوب باشيد تا در‌اين نوشته‌ي‌علمي به گشوده بيني سيرتكامل هاي برنامه‌ها و شيوه‌هاي متفاوت درآمد زايي از طريق آن ها بپردازيم.
اشكال اپليكيشن اندرويد و iOS

به طور كلي اپليكيشن‌هاي مربوط به تلفن‌هاي هوشمند (چه اندرويد و چه iOS) در دو طبقه بندي بازي و برنامه‌هاي كاربري خلاصه مي گردند. ولي هر يك از اين دو گزينه هم داراي ذيل تيم‌هاي وسيعي مي باشند. ولي در بگراند هر اپليكيشني هدفي جاي‌داراست، هدفي كه ممكن ميباشد يوزرها معمولي از آن مطلع نباشند و به هيچ تيتر اهميتي به آن ندهد. در اين باره هم در صورتي بخواهيم با ارفاق به ماجرا نگاهي بياندازيم،‌ برنامه‌ها به دو بخش همگاني و تجاري طبقه‌‌بندي مي شوند. ولي معيار برنامه‌هاي همگاني به نسبت تجاري بسيار كمتر ميباشد. اپليكيشن‌هايي مثل قرآن و مفاتيح از جمله برنامه‌هايي مي باشند كه با انگيزه همگاني و سواي در حيث داشتن بعد ها تجاري روايت عرضه مي شوند، اكثر اوقات مجاني مي باشند و زيرا هر شخصي مي تواند آن را دانلود و نصب نمايد. اين در حالي ميباشد كه توسعه دهنده آن هم انگيزه يگانه تجاري براي برنامه نداشته و واحد سنجش استقبال يوزرها از برنامه چندان اهميتي ندارد، به اين ترتيب قضيه كسب درآمد از برنامه نويسي اندرويد درباره اين زمينه نمي‌تواند چندان مد حيث باشد.


برچسب: طراحي اپليكيشن،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۷ اسفند ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۲۹:۴۰ توسط:علي پور موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :