مرجع مقالات رسمي اپليكيشن مرجع مقالات رسمي اپليكيشن .

مرجع مقالات رسمي اپليكيشن

نوع Web App


نوع Web App اين دسته برنامه نويسي در واقع نرم افزار موبايل نيستند بلكه اينترنت وبسايت هستند كه به رخ عكس العمل گرا (هماهنگ براي موبايل موبايل) پباده سازي گرديده اند . در اين دسته نرم افزار شما مي بايست از نحوه مرورگر دستگاه به وب وب سايت دسترسي پيدا نماييد . علت آن هست كه از لهجه هاي HTML5 به كار گيري مي شود كه اين دسته هم در مرورگر گوشي پاسخ مي دهد . خوب در‌صورتي‌كه بخواهم ساده تر بيان كنم قصه از اين قرار است كه شما امكان نصب نرم افزاري را بر روي موبايل نداريد و استفاده كننده صرفا مي تواند آدرس وب وب سايت را در موبايل و در مرورگر وارد نمايد و به سايت قضيه حيث دسترسي داشته باشد . 

طراحي اپليكيشن
يكي از عيب هاي حياتي اين جور متعلق بودن به مرورگرهاست . با اعتنا به اينكه مرورگرهاي مختلفي بر روي موبايل وجود داراست و يوزرها متناسب با عشق و علاقه خويش يكي را انتخاب مي كنند اگر به صورت اصولي نرم افزار را توسعه و گسترش ندهيد و يا برخي نكات در طراحي را رعايت نكنيد ممكن ميباشد نرم افزار در برخي از مرورگرها دچار خلل شود و درست نشان داده نشود . 
مزايا قابليت و امكان دسترسي در هر زمان و هر مكان هزينه كمتر وب وبسايت واكنش گرا نظير اپليكيشن هستند نياز به بارگذاري در ماركت ها نمي باشد و با مرورگر تلفن همراه گشوده مي شود معايب امنيت داده ها ضعيف است وابسته به مرورگر موبايل است در بازاريابي ضعيف هست چون قابليت و امكان قرار دادن در ماركت ها را ندارد سرعت لود ذيل است براي چه كساني مناسب است براي كساني كه قصد ندارند وقت و هزينه متعددي براي ساخت نرم افزار بدهند نياز دارا هستند فقط محتويات سايت به رخ يك پارچه در مرورگر تلفن همراه سناريو داده شود كسب و فعاليت كوچك دارند براي افرادي كه مي خواهند هم سايت و نيز اپليكيشن را با نيز داشته باشند . ۲- گونه هيبريد (Hybrid) اين دسته جور تا حدودي مشابه به Web App مي باشند البته تنها چيزي كه آن‌ها را از هم متفاوت مي كند اين ميباشد براي گشوده كردن برنامه نيازي به مرورگر اينترنت ندارد . در اين وضعيت برنامه مي تواند بوسيله WebView در اندرويد و يا اين كه UIWebView درiOS مشاهده شود در واقع به استفاده كننده يك نرم افزار نمايش داده مي شود . 
با به كار گيري از كدهاي HTML5,CSS و Java Script نرم افزار براي پلت فرم هاي گوناگون ايجاد مي شود . به عنوان مثال فيسبوك و لينكدان دو سايت مشهوري ميباشند كه از اين نرم افزار فايده مي برند . 
مزايا تبديل سهل يك اينترنت وب سايت به اپليكيشن سازگار با پلت فرم هاي مختلف از گزاره اندرويد، ويندوز و يا ios (مي توانايي با تغييرات جزيي آن ها را براي پلت فرم هاي گوناگون آماده كرد) سرعت در پيدايش رساني و تغييرات معايب سرعت بارگذاري نسبت به Native كمتر قابليت به كار گيري به رخ آفلاين وجود ندارد امنيت تحت خيس نسبت به Native قابليت و امكان استفاده در پلت فرم هاي متفاوت بدون webview وجود ندارد در صورتيكه از فايل ها و جلوهاي صوتي و چهره يي دوچندان به كارگيري كنيد مانند webview سرعت بالايي ندارد . 


برچسب: طراحي اپليكيشن،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۴۴:۳۰ توسط:علي پور موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :