طراحي اپليكيشن با استفاده از هوش مصنوعي
طراحي اپليكيشن استعمال از هوش تصنعي در قسمت هاي متعددي ترويج پيدا نموده است مانند علم ها رايانه، علم ها مهندسي، علم ها زيستشناسي و طبي، علم ها اجتماعي و بخش اعظمي علم ها ديگر. يك كدام از اين مورد ها، استعمال از هوش تصنعي در پباده سازي نرم افزار ميباشد.
يك كدام از اولين مورد ها به كار گيري از هوش تصنعي و مصنوعي در پباده سازي نرم افزار دستيار مجازي ميباشد. دستيارمجازي قابليت و امكان اخذ دستورها و دستور هاي شفاهي و فعاليت به آن هارا داراست. هم چنين هوش تصنعي و مصنوعي كاربردهاي ديگري مانند ترجمه همزمان، تبديل گفتار به متن در موبايل، توان تشخيص فيس اشخاص و ... را نيز دارااست.
مثال اي ديگري از استعمال از هوش تصنعي و مصنوعي، نرم افزار Hummingbird ميباشد كه كمپاني مايكروسافت براي يوزرها سيستم ادله اندرويد ارائه داده ميباشد. اين نرم افزار براي كاربراني كه به اخبر عشق داراهستند و براي پيگيري آن از اپ هاي گوناگوني به كار گيري ميكنند پباده سازي شدهاست. برعكس نرم افزارهاي خبري رايج مايكروسافت كه از استفاده كننده انساني براي سفارشي قرائت خبر ها منفعت ميگيرد، اين نرم افزار از هوش تصنعي و مصنوعي درجهت سفارشي قرائت خبرها و نشر استوريهاي آيتم عشقي استفاده كننده به كارگيري ميكند.
هوش ماشيني يا اين كه هوش تصنعي ( Artificial Intelligence) هوشمندي ماشين ها به طور تصنعي و مصنوعي ميباشد كه در بنا شده در مقابل هوشمندي طبيعي آدم ها قرار ميگيرد. اين امكان در ماشين ها به آنها اذن ميدهد تا برخورد هايي مانند رفتارهوشمندانه آدم در وضعيت هاي متفاوت از خويش نشان بدهند. به عنوان مثال بتوانند حالت پيچيده را فهم نمايند، برهان نمايند و به سوال هاي پلسخ دهند، كسب علم نمايند و اقتدار حل قضيه داشته باشند. اين شاخه از علم ها كامپيوتري همت مينمايد تا با استعمال از الگوريتم ها ماشين هارا هوشمند نمايد. اين دانش با سرعت درحال پيشرفت ميباشد و احتمالا در آينده اي خير چندان به دور تا حدود متعددي در معاش آدم ها تاثير ميگذارد و حضورانسان ها براي انجام شغل هاي متعدد را معدود رنگ خيس مينمايد.
برچسب: طراحي اپليكيشن،
ادامه مطلب